Tunelová pasca na krtkov PEST-STOP

5,90 

Tunelová pasca na krtkov od Pest-Stop je tradičné a efektívne riešenie na bežný záhradný problém. Táto galvanizovaná oceľová pasca je profesionálmi považovaná za najlepšiu voľbu na chytanie krtkov.

EAN: 5014055000651 Katalógové číslo: PSTMOLE Kategórie: , , ,

Tunelová pasca na krtkov PEST-STOP je ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú efektívne a humánne odstrániť krtkov zo svojich záhrad a trávnikov. Táto pasca je navrhnutá tak, aby chytila krtka bezpečne a bez zranenia, čo umožňuje jeho následné vypustenie na vhodné miesto. Robustná konštrukcia z odolných materiálov zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných podmienkach vonkajšieho prostredia.

Pasca má tunelový dizajn, ktorý prirodzene kopíruje krtkovu podzemnú cestu, čím zvyšuje pravdepodobnosť úspešného chytenia. Vďaka svojim rozmerom a jednoduchému mechanizmu je táto pasca vhodná na použitie v rôznych typoch pôdy a môže byť ľahko použitá aj začiatočníkmi.

Postup na nastraženie pasce:

  1. Nájdite aktívny tunel: Identifikujte aktívne krtkové tunely vo vašej záhrade. To môžete urobiť tým, že jemne zhrabete povrch zeme nad tunelom a počkáte, či ho krtko opäť obnoví.
  2. Odkryte tunel: Pomocou lopatky alebo rýľa opatrne odkryte časť tunela tak, aby ste ho nepoškodili. Uistite sa, že je tunel dostatočne široký a dlhý, aby sa doň pasca pohodlne zmestila.
  3. Umiestnite pascu: Vložte tunelovú pascu do odkrytého tunela tak, aby bol jej otvor zarovnaný s tunelom. Pasca by mala byť umiestnená v smere, akým sa krtko pohybuje, aby do nej prirodzene vstúpil.
  4. Zakryte pascu: Jemne prikryte pascu zeminou alebo trávou, aby ste obnovili pôvodný vzhľad tunela. Nezabudnite nechať voľný priestor nad pascou, aby sa mohla správne aktivovať.
  5. Kontrola pasce: Pasca by mala byť kontrolovaná každých 24 hodín. Ak je krtko chytený, môžete ho bezpečne odstrániť a vypustiť na vhodné miesto ďaleko od vašej záhrady.
  6. Opakujte podľa potreby: Ak zaznamenáte ďalšiu aktivitu krtkov, postup zopakujte, kým nebudete spokojní s výsledkom.

Ak hľadáte ďalšie možnosti, ako účinne bojovať proti krtkom, zvážte aj použitie odpudzovača krtkov Total Odor Gel 230g. Tento gél využíva intenzívnu vôňu na odpudenie krtkov z vašej záhrady bez nutnosti ich fyzického odchytu. Kombinácia tunelovej pasce PEST-STOP a Total Odor Gelu poskytuje komplexnú ochranu pred krtkami, čím zaisťuje, že vaša záhrada zostane nedotknutá a bez poškodení.

Tunelová pasca na krtkov od Pest-Stop je tradičné a efektívne riešenie na bežný záhradný problém. Táto galvanizovaná oceľová pasca je profesionálmi považovaná za najlepšiu voľbu na chytanie krtkov.

Hlavné vlastnosti:

  • Vylepšená pevnosť: Teraz o 30 % silnejšia ako predchádzajúce modely.
  • Dvojitý vstup: Rýchla, efektívna a humánna pasca.
  • Robustná a odolná voči hrdzi: Opakovane použiteľná.
  • Profesionálna kvalita: Vyvinutá a používaná profesionálnymi lapačmi krtkov.

Technické špecifikácie:

  • Rozmery: 105 mm (výška) x 150 mm (dĺžka) x 70 mm (hĺbka).

Tunelová pasca je ideálna pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivé a trvanlivé riešenie na problém s krtkami v záhrade.

Výrobca

Nákupný košík
Návrat hore